Afbeelding

Specialist in het vervoer van speciale wagens

Door onze jarenlange ervaring hebben wij er onze specialiteit van gemaakt om de meest extreme wagens veilig en discreet te vervoeren. Door onze speciaal uitgeruste gesloten trailer kan uw wagen droog en volledig discreet vervoerd worden. Indien gewenst kan u zelfs live de auto volgen zodat u steeds weet waar deze zich bevindt.

Afbeelding

Specialist in het vervoer van sportwagens

We zijn in het bezit van een transportvergunning. Transport word uitgevoerd onder CMR voorwaarden!

We beschikken over een trailer met een laadvlak van 5.50m op 2.20m welke geschikt is voor de meest lage wagens te vervoeren zonder enige schade toe te brengen aan de wagen.

De extra verlengde oprijplaten en kantelbaar laadplateau zorgen voor een uiterst lage oprijhoek. Uiteraard is deze ook uitgerust met een sterke winch zodat niet rijdbare voertuigen ook opgetakeld kunnen worden. Het laadvermogen is beperkt tot 2500 kg waardoor bestelwagens ook geen enkel probleem vormen !

Afbeelding

Gecombineerd transport

Ook beschikken wij over een trailer met een laadvlak van 8.10m op 2.0m voor de extreem lange wagens of eventueel voor 2 kleinere wagens te transporteren. Alsook is deze trailer voorzien van een elektrische winch voor eventueel niet rijdbare voertuigen. Laadvermogen is 2600kg.

Als derde optie hebben we ook een oprijwagen met een laadplateau van 5.0m op 2.0m , waardoor het mogelijk is om tot 3 wagens tegelijk transporteren met bovengenoemde trailers. Het laadvermogen van de oprijwagen is echter beperkt tot 1200kg.

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding