Afbeelding

Uw wagen steeds verzekerd tijdens het transport

Buiten het verkopen van speciale wagens, zijn we ook erg actief op het vlak om deze, en uiteraard ook de gewone wagens te transporteren.

Hiervoor beschikken wij uiteraard ook over de nodige transportvergunning en CMR verzekering, waardoor uw wagen steeds verzekerd is tijdens het transport.

We beschikken over een trailer met een laadvlak van 5.50m op 2.20m welke geschikt is voor de meest lage wagens te vervoeren zonder enige schade toe te brengen aan de wagen.

De extra verlengde oprijplaten en kantelbaar laadplateau zorgen voor een uiterst lage oprijhoek. Uiteraard is deze ook uitgerust met een sterke winch zodat niet rijdbare voertuigen ook opgetakeld kunnen worden. Het laadvermogen is beperkt tot 2500 kg waardoor bestelwagens ook geen enkel probleem vormen !

Afbeelding

Geschikt voor langere wagens

Ook beschikken wij over een trailer met een laadvlak van 8.10m op 2.0m voor de extreem lange wagens of eventueel voor 2 kleinere wagens te transporteren. Alsook is deze trailer voorzien van een elektrische winch voor eventueel niet rijdbare voertuigen. Laadvermogen is 2600kg.

Als derde optie hebben we ook een oprijwagen met een laadplateau van 5.0m op 2.0m , waardoor het mogelijk is om tot 3 wagens tegelijk transporteren met bovengenoemde trailers. Het laadvermogen van de oprijwagen is echter beperkt tot 1200kg.

Afbeelding

Zoals u ziet kunnen we u op deze manier op erg veel vlakken helpen.

Ook het transport van bv moto’s, zitmaaiers, landbouwtoestellen, kleine tractors en zelfs lange balken of andere materialen. Bij vragen mag u steeds contact opnemen om te kijken of wij iets voor u kunnen betekenen !